20.3.07

"Las ilusiones de hoy, los recuerdos del mañana"

Y es que el tiempo pasa rápido, impasible e inalterable, ajeno a todo lo que ocurre mientras él hace camino. Me pregunto si le importarán las personas, lo que sienten, sus pensamientos, sus ideas, me pregunto si es tan tirano como a veces me demuestra.


Y yo tan solo le pido a este juez de jueces y anciano de ancianos que algún día se cumplan mis ilusiones de hoy y que nunca borre de mi memoria los recuerdos del mañana. Gracias.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Diga'm que el text es teu i em rendeixo als teus peus...

Suposant que no hi has posat autor, aquest seràs tu... Molt bo Jordi, cada cop són millors.

El poder que tenim nosaltres sobre el temps és nul. 1440 minuts diaris, que, segons el meu pare ben organitzats donen per molt; jo això de l'organització encara ho he de aprendre...avui potser començo buscant-ho a alguna enciclopèdia... ja t'enviaré la definció ;) a veure quan l'apliquem *-)

11:01 a. m.  
Anonymous Anònim said...

hola guardia.
... (se macaba d borrar el k tavia escrit per diexarto aqui... kina rabia!)
bueno... intento fer un reset, avere si ho repeteixo.

que sobre aixo del temps. tu dius que de vegades (massa sovint), el temps es torna un enemic, no té en compte les persones...les perjudica, o pitjor: les oblida.
no ho sé.
últimament (amb akesta felicitat... será tu sexto sentido), pues he trobat una resposta.
per fi el temps dona una resposta...fins ara i mes endavant sempre penso que sha de ser pacient, no sempre hi ha epoques bones , sovint dolentes, però sha de tenir paciencia per esperar les recompenses, els bons moments...lalegria.
espero que aqquesta alegria arribi a tu el mes aviat posible!

que tots els teus desitjos es compleixin!

muaks.
aviat parlem,eh??

9:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

perdó per la parrafada*

9:29 p. m.  
Blogger Aicha said...

Es curiós com sempre s'ha tractat el temps com un enemic invencible que ens ofega poc a poc... un lladre d'instants de vida que no aconseguim empresonar... I sí, es cert que el temps ens atraca pacíficament, però també ens fa valorar cada segon amb més encant... perque creu-me que si no existís el temps, cada instant seria un instant perdut.
Gracies x el coment;) cuidat (K)

6:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


music player
I made this music player at MyFlashFetish.com.